I to je život

Moraš da se rodiš.

E onda, moraš da učiš TU i TU školu, moraš da ideš i u TU i TU školu, moraš svirati TAJ i TAJ istrument, moraš učiti TAJ i TAJ jezik, moraš se ponašati po bontonu, moraš pričati PRAVILNO, nisi valjda SELJAK. Moraš biti uspešan kao tvoji roditelji, nemoj da ih BRUKAŠ. MORAŠ da vodiš računa, nemoj slučajno četvorku. Sviraj, sviraj, iako te mrzi, u tom istrumentu je para. Ej bre, ti si dete tih i tih roditelja zar dete da im bude manje uspešno od njih. Da u budućnosti imaš novac, jer novac čini čoveka. Da voziš dobar auto. Vidiš kako mi grcamo u dugovima. Eeeeee jebem ti državu, nemamo ni za letovanje u Španiju, moramo u smrdljivu Tursku. Pusto Tursko, seljaci…

E sine, da učiš TAJ i TAJ fakultet.

I sve se učini tako kako ti se kaže. Učiš TO i TO, znaš da sviraš TAJ i TAJ istrument, znač da pričaš TAJ i TAJ jezik. Baš kako ti je rečeno.

Ljubav…

Mnogo ti se sviđa TA, ali baš TA devojka… Malo po malo i zaljubljuješ se u nju. Ona ti je sve što i je potrebno, i bez nje svet ti nije isti. Nema veze što ideš u Španiju, nema veze što možeš da si priuštiš i Ameriku i Severni pol. jahte, avioni, kamioni.

Srce ti kaže da je ona TA.

Ali ON se ne slaže. Njoj su roditelji bezvredni seljaci sa osnovnom školom. Ona radi u prodavnici mešovite robe, kasirka, eeeejjjj KASIRKA. Nego ja za tebe imam jednu devojku, iz bogate porodice, otac joj je doktor, majka profesorka na Menadzmentu. TA je za TEBE. Mani ti ovu, ona nema ništa.

Posluša ga. Devojka iz bogate porodice, razmažena. Nju ne zanima ljubav, zanima je totalno nešto drugo. Novac naravno. I tako beše. Uzeli se oni. Luksuzna svadba sa petsto zvanica. U ekskluzivnom hotelu sa najskupljim bendom.

Sede jedan do drugoga, mladenci. Izgledaju tako lepo, tako srećno, Ali samo on zna kako mu je. Morao je da raskine sa najboljom devojkom koja ga je činila srećnim zbog ove jadnice koja ne zna ni da se ponaša samo priča o modi i izlascima.

Misli on kako je pogrešio. Ali sada je kasno. Zauvek je zapečatio svoju sudbinu. Zna da je pogrešio. Zauvek je izgubio svoju ljubav. Ali jedno je sigurno. Ne može protiv porodice.

Ima sve, novac, karijeru, dobar posao.

Ima sve, ali u stvari nema ništa…

Leave a comment